Robustní a silný elektrický paletový vozík Baoli s plošinou

EP25-N01

Elektrický paletový vozík s plošinou EP25-N01

Extra silný a výkonný elektrický paletový vozík Baoli EP 25-N01 se sklopnou plošinou je ideálním a spolehlivým pomocníkem při manipulaci s těžkými břemeny. Je vybaven sklopnou plošinou stojící obsluhu, bočními madly a je určen pro vysoké manipulační rychlosti a dlouhé transportní vzdálenosti

Elektrický paletový vozík EP25-N01 je jednoznačně nejlepší volba i pro ta nejnáročnější intralogistická řešení. Samozřejmostí je dobrá manévrovatelnost i v úzkých uličkách.

Všechny elektrické paletové vozíky Baoli mají kvalitní nešpinící polyuretanová kola s dlouhou životností.

  • Extrémně robustní podvozek v kombinaci s vynikající ergonomií
  • Kvalitní prémiová elektronika
  • Vysokokapacitní trakční baterie
  • Volitelný systém pro boční uložení akumulátoru
  • Sklopná pracovní plošina řidiče 
  • Ergonomická bezpečnostní madla
  • Kapacita baterie: 24V / 375 Ah 

Silný elektrický paletový vozík Baoli EP25-N01 je skutečně unikátní vysoce výkonný produkt. Vyvinut ale nebyl jen na hrubou práci, ale také aby byl velmi jednoduše ovladatelný. Oceníte tak například zkrácené rameno oje, které umožňuje bezpečnou manipulaci s vozidlem jednou rukou a třeba také přepínač pro bezpečné ovládání i v těch nejužších prostorách. 

Vysoká rychlost překládek a tím maximální efektivita práce – to je další atribut tohoto stroje. Volitelný posilovač řízení pomáhá obsluze snadno řídit paletový vozík EP25-N01 a tím zvyšuje bezpečnost provozu a snižuje únavu operátora. Za zmínku také stojí systém bočního vyjímání trakční baterie, který zajišťuje rychlou a bezpečnou servisní manipulaci. Vybírat můžete s  vidlicemi až do délky 2 000 mm.

Produkty

Hlavní přednosti

Přesunout se na začátek